Bruidstaarten - Dominiquestaarten

Bruidstaarten

Het is zover! Jullie gaan trouwen, jullie beginnen met het plannen van jullie mooiste dag. De jurk, het pak, de ringen, de locatie.. en natuurlijk dé taart!

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor de bruidstaarten, of het nou witte taart of niet is, bloemen of geen bloemen, een romantische taart met kant, alles is mogelijk! Juist omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, werken wij het liefste bij Dominiquestaarten met een bruidsproeverij. Maar hoe werkt dit?

–> Willen jullie liever geen proeverij, maar rustig thuis op je gemak proeven? Dan is er de mogelijkheid om voor €7.50 een proefbox bij ons te bestellen. Vermeld dit dan in onderstaand formulier.  

Stap 1: Het eerste contact
Jullie hebben ons gevonden, yay! Het liefst plannen wij +- 6 maanden van te voren de proeverij in. Omdat de agenda vrij snel volgeboekt zit, en zeker op de populaire zomerdagen plannen wij de proeverijen vrij ruim van te voren in. Voor de proeverij geven jullie maximaal 4 vullingen en 4 soorten jam door. De proeverij kost jullie helemaal niets. Wij vragen echter wel of jullie de proeverijen 24 uur van te voren willen afzeggen mocht het niet door kunnen gaan. Dit ivm voorbereidingen voor de proeverij. Voor de vullingen maken wij uitsluitend gebruik van vullingen die langer buiten de koeling kunnen.

Stap 2: Doe vooral zelf inspiratie op!
Fijn is als jullie zelf al gekeken hebben wat voor stijl jullie mooi vinden. Je kunt daarvoor kijken in ons fotoalbum , pinterest of google.

Stap 3: De proeverij
Neem vooral foto’s mee van wat jullie mooi vinden, of in welke sfeer jullie de taart graag zouden willen. Zijn jullie bezig met een moodboard? Neem deze dan ook mee! Zo krijgen wij een duidelijk beeld bij wat jullie visie is. Tijdens het proeven zal Dominique jullie vragen stellen en een schets maken van de taart.

Stap 4: De offerte/ gemaakte afspraken
Na de proeverij krijgen jullie alles wat is besproken via de email naar jullie toegestuurd. Jullie krijgen een week de tijd om te beslissen om wel of niet bij Dominiquestaarten te bestellen.

Stap 5: De bezorging
Alle bruidstaarten worden door ons bezorgd, in Almere is dit bij de prijs inbegrepen. Buiten Almere rekenen wij km vergoeding.

Stap 6: eventuele afhandeling van borg
Hebben jullie een standaard gehuurd? Nadat dit terug is gebracht, de controle is uitgevoerd om te kijken of alles nog heel is, zal het bedrag van de borg worden teruggestort op jullie rekening. Natuurlijk horen wij graag hoe alles is gegaan op jullie huwelijksdag!

Bruidstaart en proeverij aanvragen

Via onderstaand formulier is het mogelijk om uw aanvraag te versturen aan Dominiquestaarten voor een bruidstaart en vrijblijvende bruidsproeverij.

Gelieve alle velden en uw wensen zo duidelijk mogelijk in te vullen. Nadat het formulier is verzonden, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.