Over Dominique - Dominiquestaarten

Over Dominique

Officieel bestaat Dominiquestaarten sinds 28 januari 2015 maar de culinaire hoogstandjes van Dominique zijn al jaren een begrip in Almere. Haar fraai gevormde cupcakes en adembenemende themataarten hebben al menig hart tot verrukking gebracht. Maar, hoe is deze taartlegende eigenlijk ontstaan?

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het maken van taarten, gewoon als een hobby. Voor ik het door had kwamen familieleden en vrienden naar mij toe of ik een keer een taart voor hen wilde maken“, vertelt Dominique.

Vervolgens kwamen vrienden van vrienden, kennissen en buren ook naar mij toe met verzoeken. Mijn taarten bleken een groot succes te zijn en toen heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Niets is hetzelfde

Dominique staat bekend als een kritische, harde werker die elke bestelling met zorg en passie afhandelt. Geen enkele taart of cupcake is dan ook hetzelfde en bovendien is het voor Dominique erg belangrijk dat de ingredi├źnten voor iedere bestelling vers zijn.

De reacties die Dominique krijgt op haar creaties zijn motiverend om nog vele jaren door te gaan met het werk wat zij verricht voor de tevredenheid van haar klanten.

Suikerbloemen

Op 21 maart 2015 heeft Dominique met succes de cursus ‘PME Sugarflowers module’ afgerond.

Deze cursus heeft kennis gebracht voor het maken van prachtige suikerloemen.

‘Pak je kans’

In 2015 is Dominique gestart met een ondernemerscursus genaamd ‘Pak je kans’. Dit project begeleid jongeren bij het opzetten van hun eigen onderneming. Op 30 april 2015 was hier de zogenoemde Kick Out van.

Op deze Kick Out heeft Dominique een prijs gewonnen voor ‘beste admiistratie’. Administratie is erg belangrijk om een succesvolle onderneming te draaien: een hartstikke belangrijke prijs dus!